سوشیال سیگنال چیست؟ | آموزش کامل و جامع

سوشیال سیگنال چیست؟ | آموزش کامل و جامع

سوشیال سیگنال چیست؟ | آموزش کامل و جامع

Blog Article

اگر شما صاحب یک وبسایت باشید، حتماً می‌دانید که اهمیت سوشیال سیگنال چقدر است. در واقع سوشال سیگنال می‌تواند سبب بهبود صفحات شما شده و تعامل و فروش بالاتری را برای شما رقم بزند. تمام اینها به واسطه‌ی اهمیتی است که سوشال سیگنال توسط گوگل برای صفحات شما ایجاد می‌کند. گسترش رسانه‌های اجتماعی سبب شده است تا فعالیت در این رسانه‌ها به یکی از فاکتورهای اصلی بهینه‌سازی «سئو» سایت تبدیل شود. به همین خاطر در ادامه قصد داریم ضمن تعریف سوشال سیگنال، به بررسی تاثیر سوشیال سیگنال بر رتبه سایت، ابزار چک کردن سوشیال سیگنال و همچنین معرفی شبکه های مناسب سوشیال سیگنال خواهیم پرداخت. پس اگر شما نیز مایلید از اهمیت سوشیال سیگنال باخبر شوید و دیگر مفاهیم مربوط به آن را درک کنید، حتماً با ما همراه شوید.



سوشال سیگنال

سوشیال سیگنال چیست؟


سوشال سیگنال «Social Signal» به معنای «سیگنال اجتماعی» است به سیگنال رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی اشاره دارد. سیگنال‌های اجتماعی به موتورهای جست‌وجو و دنبال‌کنندگان رسانه‌های اجتماعی شما نشان می‌دهد که محتوای شما مفید و مرتبط است. از جمله سیگنال‌های اجتماعی در رسانه‌های مختلف می‌توان چنین مواردی را نام برد:

۱) لایک، نظر و اشتراک گذاری پست‌ها در شبکه اجتماعی متا (فیسبوک سابق)
۲) لایک‌ها، ریتوئیت‌ها، نقل‌قول‌ها و مکالمات در شبکه اجتماعی توئیتر
۳) پین‌ها، بازدیدها و نظرات در رسانه اجتماعی پینترست
۴) پیوندها و مراجع در رسانه اجتماعی لینکدین
۵) فالوورها، کامنت‌ها، لایک‌ها و برنامه‌های جدید در رسانه اجتماعی اینستاگرام
۶) بازدیدها، نظرات و دنبال کنندگان در رسانه اجتماعی یوتیوب

هرچه تعداد لایک‌ها، اشتراک گذاری‌ها، بازدیدها و کلیک‌های یک پست اجتماعی بیشتر باشد، آن پست بیشتر قابل مشاهده است و در فید رسانه‌های اجتماعی شما رتبه بالاتری دارد. در ادامه به بررسی تاثیر سوشیال سیگنال بر رتبه سایت خواهیم پرداخت.

تاثیر سوشیال سیگنال بر رتبه سایت

تاثیر سوشیال سیگنال بر رتبه سایت


اگرچه سوشال سیگنال، یعنی تعداد دنبال کنندگان، لایک‌ها، کامنت‌ها و دیگر موارد نامبرده، به افزایش رتبه خود صفجه مجازی شما کمک می‌کنند، اما اهمیت سوشیال سیگنال فقط به همین رسانه‌ها محدود نمی‌شود. بلکه افزایش رتبه وبسایت‌ها را نیز در بر می‌گیرد. ممکن است از خود بپرسید که این اتفاق چگونه می‌اُفتد؟ برای پاسخ به این سؤال می‌توان گفت:

۱) گوگل «Google» به عنوان بهترین موتور جست‌وجوی حال حاضر جهان، الگوریتم‌های مشخصی برای یافتن بهترین صفحات و معرفی آن‌ها در نتایج جست‌وجو به کاربران دارد. یکی از مؤلفه‌های گوگل برای معرفی صفحات برتر، سوشال سیگنال است.

۲) موتورهای جست‌وجو مانند گوگل، سیگنال‌های اجتماعی را به عنوان شاخصی از منابع محتوای با کیفیت، ارزشمند و مفید رصد می‌کنند.

۳) اگرچه گوگل به طور رسمی از سیگنال‌های اجتماعی به عنوان یک فاکتور رتبه‌بندی استفاده نمی‌کند، اما مشخص است که بک‌لینک‌ها، هدف جست‌وجو، کیفیت محتوا، تازگی و اعتبار از عوامل رتبه‌بندی هستند.

۴) هر چه پست‌های اجتماعی شما سیگنال‌های اجتماعی، تعامل و دید بیشتری داشته باشند، این به Google می‌گوید که محتوایی را به اشتراک می‌گذارید که هدف جست‌وجو را برآورده می‌کند، مرتبط و معتبر است، با کیفیت بالا و تازه است و اشتراک‌گذاری‌های اجتماعی بک‌لینک بیشتری را برای محتوای شما ایجاد می‌کنند.

۵) برخلاف گوگل که به‌طور رسمی از سوشال سیگنال به عنوان فالکتور رتبه‌بندی استفاده نمی‌کند، بلکه در پس‌زمینه به آن اهمیت می‌دهد، موتور جست‌وجوی بینگ «Bing» تعامل کاربر (سیگنال‌های اجتماعی) را به‌عنوان یک عامل اصلی رتبه‌بندی در نظر گرفته است.

۶) موتور جست‌وجوی بینگ، تعامل کاربر، تازگی، کیفیت، اعتبار و ارتباط را از عوامل مهم رتبه‌بندی می‌داند. داده‌های اخیر نشان می‌دهد که ۳۶ درصد از جست‌وجوهای دسکتاپ در ایالات متحده در Bing انجام می‌شود. این عدد نشان می‌دهد که بینگ توانسته با در نظر گرفتن سوشال سیگنال، در بین کاربران جای خود را باز کند!

Report this page